Automotive Solutions 
 www.chei-mercedes.ro
   Home      Emulator ELV
ELV  - Blocator de volan electronic ,folosit de  Mercedes incepand cu anul 1998 pe majoritatea masinilor cu contact electronic EZS.

Blocatorul de volan este montat pe coloana de volan si nu permite rotirea volanului daca cheia introdusa in contact nu este recunoscuta corect

Blocatoul de volan comunica cu contactul electronic EZS,iar cand datele sunt corecte acesta deblocheaza volanul si permite pornirea masinii.

Fiind o piesa in miscare formata din parti mecanice (roti dintate ,motoras) si parti electronice (microswitch,memorie etc) ,se uzeaza foarte repede in comparatie cu cheia sau contactul electronic EZS.

Cand motorasul din ELV nu mai poate debloca volanul,cheia nu se mai roteste in contact,iar masina nu mai poate fi pornita!

In general cele mai multe defecte la ELV sunt pe partea mecanica,si de cele mai multe ori mai ales la masiniile de marfa(sprinter) imobilizarea masinii este o situatie urata.

Pentru urmatoarele modele Mercedes oferim solutia de emulare a blocatorului de volan.Emulatorul de blocator este o solutie simpla si permanenta de anulare prin emulare a sistemului de blocare a volanului si pornirea masinii rapid fara programare ,fara reprezentanta!!!

Emulatorul de blocator volan emuleaza in soft functiile unui blocator de volan cu motoras clasic.

Montarea emulatorului se face simplu prin deconectarea blocatorului defect din mufa si conectarea firelor la emulatordupa schema de mai jos.

Disponibil pentru urmatoarele modele:
  • Mercedes A CLASS
  • Mercedes B CLASS
  • Mercedes C CLASS 
  • Mercedes E CLASS 
  • Mercedes CLS
  • Mercedes CLK
  • Mercedes VITO
  • Mercedes SPRINTER
  • Mercedes CRAFTER

 
     
 
Emulator blocator volan : 400 LEI TVA INCLUS 

Emulator blocator volan dedicat CRAFTER & Sprinter (nu mai necesita fire,se conecteaza direct in mufa blocatorului defect) 
 
 
  Pentru Mercedes C Class W204 si Mercedes E W212 accesati pagina dedicata de pe situl nostru,acest emulator nu este compatibil cu W204 si W212,pentru aceste modele este necesara programarea emulatorului cu datele de identificare si imobilizare ale masinii
 
  Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati !


 
 
Powered by www.diagnoza.ro